Wednesday, December 1, 2010

my ULTIMATE bias

untuk entry kali ni, aku nak story pasal sorang mamat ni... mamat yang telah buat aku jadi gila bayang kat dia. ok, gila bayang word yang agak extreme. tukar2... kire "kipas-susah-mati" dia lah! he's my first favourite korean idol.


Inilah orangnya... EUNHYUK! comel tak? comel tak? heeeeee :D he's a part of korean best group, SUPER JUNIOR! ade lagi ke orang yang tak kenal group ni? ala, yang femes dengan lagu "sorry sorry" tu.. aishhhh... memang ketinggalan la korang ni... errr... errr.. actually aku pon agak ketinggalan sebenarnya. before this, i'm not into kpop/kdrama. aku lebey layan jpop and jdrama. sebab japanese nampak lagi cute kot. hihihi...


tapi, lately, dah ter addicted kat kpop pulak. my favourite idol group, of course SHINee (my first love... auwww) and SUPER JUNIOR! my eunhyuk to be exact... yay! kepada siapa2 yang tak tau lagi, SUPER JUNIOR ni ada ramai members. about 13 of them. (but now tinggal 10). among them, he's the one yang paling menarik perhatian aku. (walaupon agak rambang mata tengok ramai pakwe2 handsome). eventhough some people said that there are other member who is much more handsome than him. yeah, nevermind. he still handsome for me. ^^ hm, other than being handsome, he has unique personality which why i admire him a lot! so, why do i like him? wanna know? check this out... ^^


1) he's so cute! :)


2) he's a good dancer - dancing machine, eunhyuk!

3) he got nice abs.. hihi


4) he's such a dork!

5) innocent and shy 

6) too HOT!

7) gummy smile :D

8) too adorable

9) sense of humour - funny hyukkie ^^

10) cheeky ;)



actually, there's a lot more why i like him. i don't know. he's overrated! ^__^



erk... rasanya kalo nak cerita pasal my ultimate bias ni, takkan abes kot. hahahaha.. motif entry ni? just wanna let people know how great he is. lalalala~ u all tak suka? hurm.... takpelah... (-_-")
don't worry eunhyuk oppa, i will always support u! *love*


saranghae oppa~~ ^^


p/s : credit to Google for all the images....

3 Colonies Tumbuh:

SweetyMui2 said...

oh my! he's my oppa! huuuuuu

Hani Kila said...

omo! u like him too???
kyaaaaa~~ ^^

syafiqz said...

aigoooo.......
over la kat honey ni...haha

 
Blog Template by yummylolly.com