Saturday, December 4, 2010

special entry : memoirs of Japan

sepatutnya entry ni di update pada bulan lepas bersempena hari kejadian. tapi, sebab dah terlupa, maka di postpone ke bulan ini. takpe jela kan. same je... daripada tak di update langsung. better late than never kan... hehehe..


actually, takde la special mana pon entry kali ni. cuma saje gatal2 tangan nak mengupdate. rasa rindu plak waktu tu.... ouh~~ pejam celik, pejam celik, it has been almost 2 years. tapi rasa cam baru je lagi... :')  do u guys have any idea on what i'm talking about? okla, kalo nak tau kisah nye, boleh kelik kat sini dulu.....


jadi, untuk melepaskan rindu selama 2 tahun ni, aku just nak update few pics yang jadi kenangan sepanjang aku kat sana... saje, nak mengimbas balik nostalgia2 lama... :')


 miss my roomate, shaza <3

 we are SAUJANARIANs~

 udon oishiiii!!

 with japanese ladies + kimono

 with Nanzan University students

 family dinner @ old spaghetti factory

 rindu nak tidor atas futon yang empuk giler

 with my still-beautiful-okaasan

 with my funny otousan

 my first time wearing yukata

 both wearing kain batek + kain pelikat

last day with okaasan :(

last day with otousan :(
kat recycle center

shopping2 with okaasan

terpaksa masuk tarian joget -_-"

okaasan datang tengok performance we all ^^

 shopping omiyage untuk family and friends

 geng ronggeng ku~ :)

 with soeda sensei yang banyak bagi guide

 dapat yukata free!

 geng joget yang over! hehe

 in front of KKR Hotel, Nagoya

 sempat lagi kan.... (-_-")

 Here we are! Changi Airport...

stranded at Changi Airport for 15 Hours... but still happy! ^^

 kipas tu kitorang wat sendiri tau...

 first time naik subway...


arrived at Chubu Airport, Nagoya

finally, arrived at Penan International Airport ^^



erm... banyak gak gambar yang aku post untuk arini kan.. cukup2 la ye.. kang ade plak yang muntah darah tengok pictures aku ni... huhuhu.. 


actually, the motive of this entry, just nak bagitau, kenangan selama seminggu kat sana, cukup untuk buat aku ingat for my whole life. walaupon masa kat sana sekejap je, but it will last in my memory forever.... :)



p/s: Dear Allah, thanks for giving me these wonderful memories......

7 Colonies Tumbuh:

Zura said...

bestnye...teringin nk kesana...

Hani Kila said...

insyaallah... :)

HaNa HoNeY said...

pergh..best gile la
bile la hana dpt pegi plak en
^_^

syafiqz said...

ble ni eh..??? rasa cam dah lame je...nape skrg baru masuk blog???

Hani Kila said...

hana honey:
insyaallah...
ade rezeki nnt sampai gak kat sana nnt.. :)


syafiqz:
dah lama dah pegi..
2008 kot..
hehehe.. tp saje je nak update lg..
miss those moments... :)

syafiqz said...

h0h0.... sgt seronok...nak gi korea jugak nti...huhu

Hani Kila said...

syafiqz:
memang sangat seronok!!!
jom, kite plan gi korea plak..
nak jumpa artis...
hahaha

 
Blog Template by yummylolly.com