Monday, May 10, 2010

i love you mom!

 this is a short entry.


especially to my mom - Pn.Rosminah Shuib
and all the mommies in this world.


mom, i love you so much!
so so so damn much!
thanks for always being my best girlfriend, my best supporter, my everything.
and the most important thing,
thanks for being my mother!
i would never imagine what would happen to me if you are not by my side.
without you, i'm nothing. i'm hopeless.
there's no perfect word how to describe you.
all i know is...
i love you mom, seriously!!!
@}------>---



p/s: i might not be your best daughter you always dreaming of, i might be a burden to you, i might hurt your feelings, but whatever it is, just remember, you are the greatest mom i ever had and please forgive all my mistakes...

Saturday, May 1, 2010

first may.

assalamualaikum y'all~




aiseh, bila tengok balik archieve untuk bulan april, tetiba rasa termalu sendiri. ada 5 entry je..??? eish3... bukan ape. takde mende interesting yang nak di update. yela, korang pon dah lama tak nak bertenggek kat blog ni. takpelah, blog aku bukan nya best pon.... *merajok*




oh ye, arini first may. hari pekerja. wah... first time sambut hari pekerja. before this macam tak kesah je. eh, kesah la jugak, walaupon aku bukan pekerja sebab leh cuti kan. tapi, tahun ni agak bermakna sebab aku sendiri dah jadi seorang 'pekerja' and boleh sambut 'hari pekerja'. hehehehe...




erm...by the way, my apology to all my blog readers sebab blog ni 'terpaksa' temporarily closed for fews day. entah la, tetiba rasa nak ada privacy sikit. sebab nak melarikan diri daripada 'orang-orang' yang tak diundang. buat masa sekarang, still ok lagi. it's not impossible if one day i make this blog private again. maybe. kalau takde sapa-sapa yang mengganggu. harap-harapnya semua ok... sorry for the inconvenience... *sigh*




okla, cukup sampai sini dulu. will update later! please please please support my blog keh! i love you alll~ :)






p/s: hard times come easy....... insyaallah....
 
Blog Template by yummylolly.com