Monday, August 30, 2010

merdeka! merdeka!

just wanna wish...

HAPPY MERDEKA DAY!


I'm so proud to be a Malaysian.. ^_^




Thursday, August 19, 2010

entry pertama untuk bulan ogos

assalamualaikum semua...
rindu aku tak???
ngehehehehe...
memang dah sangat lama tak update kan.
bukan tak tau nak update ape, tapi takde masa.
bukan sebok, malas....
haishhh...
padahal every week ade je mende baru yang berlaku kat aku....
contohnye macam.....


- aku dah beli laptop baru! hihihi *blushing*
- majlis convovation junior2 aku... down memory lane --> tingat camne persiapan konvo aku tahun lepas.. tsk :')
- macam2 peristiwa yang berlaku di lab... sedey, gembira, marah...
- sambutan bulan ramadan al-mubarak...
- jualan hari raya di lab sehari sebelum berpuasa..
- lastly, peristiwa aku di'suspect' denggi...


seee? seeeee?  macam2 je peristiwa yang berlaku kan. cuma aku malas je membebel kat sini. kan best kalo ada orang yang nak tolong taipkan. memang dasar pemalas tak hengat! ehehe. ok2, bulan ramadhan ni, aku try change attitude. tamau malas2. boleh ke??? errrr.... kite tengok la camne nanti. muhahahah...

okla, sampai sini dlu. ade keje lain. daaaaaa~


p/s: jangan abaikan blog aku ni.... uhuk2...
 
Blog Template by yummylolly.com