Tuesday, September 28, 2010

oh, aku ada blog rupanya!

walaweiiii...

punya la lama tak update. sampai lupa yang aku ada blog rupanya. muahahaha...

adeh... adeh... nak update! nak update! tapi nak update pasal pe???

haishh....

nampak suram je blog aku ni. follower pon tak bertambah. nak harapkan orang mengomen apetah lagi.

pastu mula la nak kecik ati bila takde orang nak komen.

padahal diri sendiri tak rajen mengupdate. kalo update pon, dah la story tak best. arghhh....

ade tak sape2 nak tolong update kan blog aku? ngehehehe...

pleaseeeeee.... ^_^ (wat muke comey)



p/s: tak suka la perasaan macam ni... haihhh (-_-")

Thursday, September 9, 2010

hello 23!




HAPPY 23rd BIRTHDAY!

Alhamdulilah, dah 23 tahun aku hidup kat muka bumi Allah ni. bersyukur sangat-saangat sebab Allah masih beri aku kesempatan untuk terus hidup, di berikan kesihatan yang baik dan di beri peluang untuk terus membuat amal kebajikan (yela, pahala bukan nye banyak. kesempatan ni la nak tambah pahala)


so, di kesempatan ni, aku nak wish million of thanks to all my family, my friends, my colleague, and to all yang wish for my birthday! tak kesah la, by facebook ke, SMS ke, face-to-face ke, blog ke, ape2 je.. it's the thought that counted... terharu sangat... thankkkkkkk you~~~~~


okla, tak leh lama2 ni. esok dah nak raya. banyak lagi nak kena prepare. anyway, nak wish jugak selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin... enjoy your raya! ^_^



p/s: age is just a number..... (-_-")

Saturday, September 4, 2010

September kembali lagi!

assalamualaikum semua :)


sedar tak sedar dah masuk bulan September. rasa cepat je kan.... (yela, kan dah lama tak update blog. huhu) bila masuk bulan September je, rasa gembira lain macam je. eheheheh. mungkin ada yang tak tau sebab apa kan. okla, straight to the point jela... sebab, my birthday is on September 8th. so, kena la happy2 kan? and i think, the date of my birthday is soooooooo special for this year. check this out....


08 September 2010
(08-09-10)

ain't it special??? ^_^


hahaha... suweet je kan? ala... biar la aku nak hepi2 pon... masa ni la senang nak tuntut present. kalo hari2 biasa, takde maknanya aku nak dapat present kan... *sigh* so, korang ape lagi? boley la start prepare carik adiah besdei untuk aku sekarang ek.. kalo ade sapa2 yang perlu kan address, nanti inform aku. hahahaha...


ouh, arini 4th September. HEPI BIRTHDAY TO MY BESTEST FRIEND~ATIKAH!
a simple wish for her; have a great and blissful year ahead, stay healthy, good luck in your future undertakings, and hope we'll always be best friend forever... love u my dear! :)


ok, that's all for now. for those yang sambut birthday dalam bulan September jugak, i just wanna wish u guys HAPPY BIRTHDAY! semoga panjang umor and happy2 selalu ye... live life to the fullest! ^_^
 
Blog Template by yummylolly.com