Tuesday, January 18, 2011

anybody home...??

seriously...!!!!

lama giler tak hapdet blog ni kan....
ni nak buat blog ke tak nak???
ke memang saje2 nak buat jadi blog terbiar....???
wahhh... keji2...
actually bukan tak nak update.....
tapi mood untuk mengupdate tu takde...
skang ni mood nak layan movie plak...
so, dah tak pandang la blog buruk ni...
kesian dia....haishhh~
aku memang bersimpati kat blog ni... tapi nak wat camne kan....
takpelah, aku cuba la update mane2 yang sempat...
dalam sebulan tu, koman2 pon aku akan cuba update 2-3 entry...
eden toraiiiii k.... =)
dah2... jangan nak sedey2 buat drama cerekarama kat blog ni....
aku dah janji nak update kan?? yeayyyy!!! *happy-happy*


okla, mood malas tu dah datang balik. nak pergi layan youtube plak.
kekekeke... jumpa lagi kawan-kawan!!!!!
^_^

2 Colonies Tumbuh:

syafiqz said...

kita mempunyai masalah yg sama jugak kak honey...malas nak hapdate..!!! ahahaha

Hani Kila said...

syafiqz:
lumrah bloggers kot...
ngehehehe...

 
Blog Template by yummylolly.com