Wednesday, January 19, 2011

i feel so LESBIAN!

peringatan : entry ni tidak berfaedah. sesiapa yang tak suka membuang masa membaca entry2 mengarut, sila tekan butang 'X' di atas tab ini ye....




eleleleh... macam la before ni aku ada buat entry berfaedah kan. semua pun mengarut je... hahaha... erm, untuk entry kali ni, aku nak update pasal kpop artist. sorry, cannot help. i'm just into kpop nowadays. blame them! haha.. walaupon seperti biasa aku agak ketinggalan dengan kpop ni, but i'm trying my best to update. about my latest kpop obsession... semenjak 2 menjak 3 menjak ni, i'm addicted to kpop girl group pulak. before this memang tak pandang la girl group. nak layan pon semua kpop male group je. super junior, shinee, 2pm... biasa la, nak cuci mata kan... hehehe.. but lately, i'm so into this one kpop girl group. anybody has ever heard about 'the butt dance'? that's right bebeh, they are KARA!! ^_^



i know, this group is not as popular as SNSD/Girl's Generation, BEG, T-Ara, 2NE1, etc. but i just love them!  they got beauty looks, hottie sexy body and amazing voice. OMG, now i feel so lesbian! hahaha... memang statement controversy sungguh! don't take it seriously k. ;) *giggles*


ok2, proceed. erm, ape ek nak citer tadi? lupa sudah.... ha! camne aku boleh 'ter'minat kara ni? at first aku just suka dengar lagu 'Mister' yang ada butt dance tu. tapi suka-suka camtu jela. by the way, korang pon tau kan, how obsessed i am towards eunhyuk kan? hihihi. so, one day, aku pon 'you-tube'ing nama eunhyuk. then ada la keluar result, something like eunhyuk and park gyuri couple...? what the...? siapa gyuri ni??? *jealous fangirl* later i found out that she is the leader of this KARA group. ouh..... daripada video2 yang aku layan tu, rasa macam both of them look good together. auw.... (although it just a rumour among the fans) so, i approved this couple! HYUKRI FTW! *tetiba je*




so, my most favourite member of course la cik Park Gyuri ni!!! She's the leader and also known as the Goddess. she has always been my favourite since then, because of my Eunhyukkie! ^_^ beautiful huh? tapi dalam KARA, makcik ni paling underrated. maybe sebab orang lain tak suka dengan attitude beliau yang agak arrogant dan perasan cantik (tapi dia memang cantik pon! grrr) selalu konfiden lebih. bajet macam dia la yang paling best ala-ala "princess-syndrome" gitu la... kalo orang lain tengok memang menyampah la kot kan. sebab tu dia kurang famous among male idols. walaupon perangai dia macam ni, tapi sebenarnya dia sangat kelakar. boleh jadi 'gagwoman' dalam group KARA ni. rasanya personality "goddess" yang dia bawak tu just untuk entertain orang lain walaupon memang sesuai dengan dia.. contoh kalo ada orang nak 'attack' dia dengan soalan-soalan yang boleh mengkantoikan dia, biasanya pasal "goddess image" dia tu, yet dia still boleh jawab dengan cool dan confident, and she would never failed to make people laugh with her witty answer. LOL.



macam dalam satu variety show ni, MC tanya dia, apa perasaan dia bila dalam 8 orang male idol yang ada kat situ, takde sorang pon yang pilih dia sebagai best female idol. dengan cool nya dia jawab, "In the republic of Korea, I'm not the type of girl that gets hurt just because 8 guys from Korea don't like me." LOL. pastu MC tu tanya lagi, dalam banyak2 male idol kat sini (kat variety show tu), ada tak sapa2 yang dia minat. dengan penuh konfiden dan bergayanya, dia pon jawab, "I don't like guys that don't like me.." woahhhhh!!! how cool was that???? respect betol dengan jawapan dia tu.. tabik spring toing2! sangat coooooool~ itu baru sikit. actually banyak lagi jawapan witty yang dia bagi. memang epic ah! rasanya kat setiap variety show ada je orang nak argue pasal goddess concept yang dia bawak tu. but as usual la kan, this goddess is so witty with her answer. and that's what i really like about her. always stay confident! go GYULEADER!!! *fangirl mode* (<--gambar gyuri yang cantik even without makeup. goddess natural beauty)



so, semenjak 2 menjak, 3 menjak terminat kat park gyuri ni, banyak la masa dihabeskan dengan menonton video2 KARA. totally interested in them! mula la nak mendownload MV la, variety shows la, itu la, ini la. asalkan ada KARA. sama jugak macam mula2 suka kat Eunhyuk. sebok nak mendownload sume video yang ada eunhyuk kekekeke. so, kalo aku dah jarang mengupdate blog tu, korang paham2 la ye aku sebok buat apa. hahaha. macam sekarang ni, KARA dah mula berlakon dalam drama plak. woahhh, how excited i am!! makin banyak la aku nak mendownload... hihihi... okla, cukup la aku sembang kuat pasal park gyuri and KARA ni. aku tau, ada yang minat, ada yang tak minat. so, sapa2 yang tak minat tu, cuba2 la tanamkan minat. seriously, all 5 of them are super gorgeous!! lagu-lagu diorang pon best2... tak tipu! these are my favourite songs from KARA: 'Mister', 'Lupin', 'Jumping', 'Wanna', 'Tasty Love', 'Same Heart', 'Honey'.. ini baru sikit... banyak lagi sebenarnya kalo nak senaraikan betol2. huhu... i LOVE everything about KARA! yeah~


enough about KARA. korang pon mesti dah menyampah tengok aku bebel pasal KARA dari tadi kan. yela, bila aku ada idea nak membebel pasal apa, korang tak suka pulak. kang aku mogok tak nak update blog, ada plak yang cakap aku malas nak update la, suka biar blog bersawang la. (padahal diri sendiri yang cakap camtu) huh. kecik ati ar camni. nak merajok... :( eh eh eh. tak jadi la nak merajok. sebab hari ni happy! lalalalalala~


good bye everyone!!!!! ^___^

1 Colonies Tumbuh:

~SNSD forever~ said...

Hehe...lol...hampir sama cerita..I feel soo lesbian too when it comes to my only favourite girl group,SNSD..i'm a fanatic fan girl and i felt so obsess with them just like you and your KARA..

 
Blog Template by yummylolly.com