Thursday, February 28, 2013

Kaunter pertanyaan kini di buka sekarang!

Holla! Just a quick update.
Do you wanna know something?
Are you curious?
Well, here's your chance~
You can now ask me about anything you're curious about.
From my personal life, or need my opinions on something or just want to know more about me...

Apa-apa jelah.. aku akan cuba menjawab nya dengan se'honest' mungkin. Insyaallah.
Tapi jangan tanya pasal Add Maths, or subjek2 pelajaran sudah la..
Silap kaunter pertanyaan la tu.. -_-

ASK ME HERE!

Oh don't worry. You don't need to register or anything.
Tak payah susah2 nak register.
Tanya je soklan.
You'll remain anonymous..
I don't know who you are.

BUT!
If you join this..

(Pesanan daripada Encik Ask.Fm)

You will get notification each time your question is answered.
You will be able to follow interesting people and answer questions yourself.


Tapi kalau korang tak nak join, pon takpe jugak.
Tak marah eyy...
Cuma nanti korang kena check balik la link ni kalau nak tau apa yang aku reply nanti...

Anyway, tak rugi pon kalau join... FREE je!
Pastu korang boleh follow, stalk and troll sapa2 yang korang nak... hahaha *gelak jahat*
Saya sudah lakukan, anda bila lagi? :P


So......
Come on... come on...
i'll be anticipating all your questions...
Troll me / Harass me / Whatever
ASK ME ANYTHING!
Go! Go! Go!

1 Colonies Tumbuh:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll./ juga catatan atau buku universitas), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

 
Blog Template by yummylolly.com